Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Γιάννης Ν. Βιδάλης : Ξεχασμένες Αλήθειες

ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Επειδή το φίμωτρο έρχεται και σ’ εμένα λίγο στενάχωρα, θέλω να σας πάω μια τετραετία πίσω, στη θητεία του κ. Σ...

ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


Επειδή το φίμωτρο έρχεται και σ’ εμένα λίγο στενάχωρα, θέλω να σας πάω μια τετραετία πίσω, στη θητεία του κ. Σίμου Ορφανού σαν Δήμαρχος Τήνου.

Σαν ελεύθερος άνθρωπος, μακριά απο εξαρτήσεις και υποχρεώσεις, θέλω να εκφράσω κάποιες απορίες και προβληματισμούς για την περιοδο 2006-2010:


-          50.000€ ετησίως σε συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού. Ο γιος του ιδιοκτήτη μόνιμος υπάλληλος στον Δήμο Τήνου. Δέν υπήρχαν άλλα καταστήματα του είδους στο νησί?
-          50.000€ ετησίως σε συνταξιούχο σήμερα ηλεκτρολόγο, ο γαμπρός του σημερινός υποψήφιος με τον Σίμο Ορφανό. Δεν υπήρχαν άλλοι ηλεκτρολόγοι στο νησί?
-          Χωματουργός, θερμός υποστηρικτής του κ. Ορφανού, έλαβε 160.000€ απο τον Δήμο Τήνου λίγο πριν τις εκλογές του 2010. Δεν υπήρχαν άλλοι χωματουργοί στο νησί?
-          500.000€ σε φιλικό κατάστημα οικοδομικών – υδραυλικών - χωματουργικών ειδών, στη θητεία του κ. Ορφανού. Δεν υπήρχαν άλλα καταστήματα του είδους?
-          5.000€ για μια συναυλία σε γνωστό τραγουδιστή, υποψήφιο σήμερα με τον Σίμο Ορφανό.
-          Για την ίδια συναυλία δαπανήθηκαν 3000€ για μια εξέδρα.
-          Πρώην μεγαλοεργολάβος – μηχανικός, θερμός υποστηρικτής του κ. Ορφανού, λάμβανε 300.000 ευρώ το χρόνο απο δημόσια έργα παρέα με άλλους δυο συνεργάτες του. Δεν μπορούσαν να μοιραστούν τα έργα σε άλλους εργολάβους του νησιού?

Είναι ηθικά όλα αυτά?

Εμένα πάντως με προβληματίζουν.



Γιάννης Ν. Βιδάλης
Giannisvidalis@mail.com