Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ (Υποψήφιο περιφερειακό  Σύμβουλο με την «Νησιωτική Ανατροπή» του κ. Μπενέτου Σπύρου) ...



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

(Υποψήφιο περιφερειακό  Σύμβουλο με την «Νησιωτική Ανατροπή» του κ. Μπενέτου Σπύρου)



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
(Υποψήφιο περιφερειακό  Σύμβουλο με την «Νησιωτική Ανατροπή» του κ. Μπενέτου Σπύρου)




Τ.Ν. -> Πείτε μου λίγα λόγια για την «Νησιωτική Ανατροπή» του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Μπενέτου Σπύρου
ΓΥΜ.-> Ο κ. Σπύρου ήταν επί χρόνια Δήμαρχος των Λειψών, ενός μικρού νησιού στα Δωδεκάνησα. Τα τελευταία είκοσι χρόνια είχε αποχωρήσει από όλα τα κόμματα και ασχολείται μόνο με το νησί του. Αποφάσισε μετά από πρόταση του κ. Καμμένου, που ήταν ο πρώτος που του το πρότεινε, να κατέβει στην περιφέρεια. Μαζί του αποφάσισαν να τον στηρίξουν άλλες 5 παρατάξεις και τον προωθούν γιατί πιστεύουν σε μια αλλαγή για τη νησιωτική μας χώρα.

ΤΝ. -> Δηλαδή η «Νησιωτική Ανατροπή» σαν κίνηση δεν στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου από τον ΣΥΡΙΖΑ;
ΓΥΜ.-> Όχι, αυτό το έχει δηλώσει ο κ. Μπενέτος σε όλες του τις δημόσιες συνεντεύξεις. Είναι πολλοί μαζί, οι οποίοι δεν μπορούμε να πούμε πως έχουν κάτσει όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι, αλλά τον στηρίζουν και τον προωθούν αναλόγως σε ποια περιοχή ανήκουν.



ΤΝ. -> Εσείς σε ποια (σ.σ. πολιτικές παρατάξεις) ανήκετε;
ΓΥΜ.-> Εγώ υποστηρίζομαι από τους ΑΝ.ΕΛ.του κ.Πάνου Καμμένου και το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του κ Γιάννη Δημαρα .

ΤΝ. -> Για να έρθουμε στα των εκλογών, ποιοι είναι οι στόχοι σας εφόσον εκλεχθείτε;
ΓΥΜ.-> Έχουμε να κάνουμε με μια περιοχή που θέλουμε καράβι, νησιωτικότητα. Ζω στη Σύρο 8 χρόνια, ξέρω πως 9 μήνες τον χρόνο έχουμε ένα καράβι που μας έρχεται από τον Πειραιά και είναι ο μόνος τρόπος σύνδεσης με την ηπειρωτική Ελλάδα. Είναι κάτι που το τονίζουν όλες οι παρατάξεις όμως κανένας δεν έχει κάνει τίποτα . Έχουμε ακούσει, το ακούμε και τώρα, πως θα φτιάξουν δικό τους καράβι οι Κυκλάδες όπως έγινε στην Κρήτη. Μακάρι. Πιστεύω και θέλω να τονίσω πως ο Πρωτοβάθμιος και Δευτεροβάθμιος Βαθμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα. Ας μιλήσουμε για το νησί σας, την Τήνο; Ποιος έχει αναφερθεί απ’ όλες τις παρατάξεις στο μείζων θέμα του νησιού, το λιμάνι; ΚΑΝΕΙΣ! Ξέρετε ότι το δεύτερο χειρότερο λιμάνι στην Ελλάδα είναι της Τήνου; ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ; Γίνονται εκλογές του Δήμου και της Περιφέρειας και ποιος περιμένετε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα; Όταν θα γίνουν οι βουλευτικές όπου ο βουλευτής Κυκλάδων θα είναι ο ένας από τους 300 που θα αναφερθεί σε αυτό; Έχω μείνει εντυπωσιασμένος που δεν ασχολείται ΚΑΝΕΝΑΣ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι οι οποίοι αν αξιοποιηθούν σωστά, θα δώσουν τη λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα του νησιού.

ΤΝ.-> Μιας και μιλάμε για το ακτοπλοϊκό και την επικοινωνία των Κυκλάδων με την υπόλοιπη χώρα, επιχειρείται μια προσπάθεια δρομολόγησης υδροπλάνων στα νησιά μας. Ποια είναι η γνώμη σας;
ΓΥΜ.-> Είναι μια πρόταση που είχε κάνει – ήμουν παρών σε αυτή τη συζήτηση -  ο κ. Καμμένος στη Σύρο κατά την επίσκεψή μας στον κ. Μαχαιρίδη, νυν περιφερειάρχη. Έχει περάσει ένας χρόνος κι ακόμα είμαστε στον σχεδιασμό και θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κάτι και θα έχει αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια. Πρέπει να πω, πως ο κ. Μαχαιρίδης είδε θετικά αυτήν την πρόταση και από τότε προσπαθεί να κάνει κάτι. Όμως ένας χρόνος είναι αρκετός, ενώ ακόμα δεν ξέρουμε ποια νησιά θα έχουν υδατοδρόμιο. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ; ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ; Θα πάρει την μερίδα του λέοντος η Μύκονος που μπορεί να προσγειώσει charter και η Σαντορίνη που είναι ο καλύτερος τουριστικός προορισμός σε όλο τον κόσμο; Η θα βοηθηθούν τα μικρά νησάκια ή τα νησάκια που είναι μεγαλύτερα αλλά δεν έχουν καλή ακτοπλοϊκή σύνδεση;

ΤΝ.-> Ελπίζουμε να γίνουν με σωστά κριτήρια.
ΓΥΜ.-> Εμείς ξέρουμε αυτές τις ερωτήσεις άρα μπορούμε να δώσουμε και τις απαντήσεις.

ΤΝ.-> Άλλο σοβαρό θέμα των Κυκλάδων, η Υγεία. Ακούγεται τελευταία ότι το νοσοκομείο Σύρου φεύγει και παραμένει κεντρικό νοσοκομείο Κυκλάδων αυτό της Νάξου.
ΓΥΜ.-> Το νοσοκομείο της Σύρου δεν θα φύγει, καθώς έχει συγχωνευθεί με αυτό της Νάξου. Οι γιατροί έχουν μειωθεί αρκετά και στα δύο νοσοκομεία. Αλλά να δούμε το θέμα με μια άλλη οπτική γωνία. Όταν σε αυτά τα δύο νησιά βγαίνουν θέσεις π.χ. παιδιάτρου.  Από όλους τους γιατρούς της χώρα δέχονται και έρχονται 3, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε γιατρούς επειδή δεν υπάρχουν θέσεις, αλλά πρέπει να προσφέρουμε κάτι περισσότερο σε αυτούς τους γιατρούς για να έρθουν σε αυτή την απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας είτε λέγεται Σύρος είτε Σίφνος κ.λ.π  . Είτε σε χρήματα, είτε σε κατοικία είτε σε μόρια για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αργότερα έτσι ώστε να τους δελεάσουμε να έρθουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για ένα χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που στηρίζουν τα κατά τόπους Κ.Υ. και δωρίζουν όργανα κρεβάτια και ότι χρειαστούν. Η λύση να προσφέρουμε αυτά που έχουμε, να στηρίξουμε αυτά που ήδη έχουμε και να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους γιατρούς που θα έρθουν σε ότι αφορά υλικό, κατοικία, χρηματική αμοιβή ακόμα και μόρια ως bonus για την καριέρα τους. Υπάρχει κι άλλη λύση και θα ήθελα να το τονίσω αυτό, όσον αφορά τους θερινούς μήνες που αυξάνεται ο πληθυσμός των νησιών να υπάρχουν ιατροί τρίμηνης σύμβασης, κάτι σαν τους αναπληρωτές καθηγητές που να μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες παροχής ιατρικών υπηρεσιών των νησιών. Αυτούς τους 3-4 μήνες γιατί να μην έχουμε συμβασιούχους γιατρούς; Δεν είναι κακό!

ΤΝ-> Μήπως αυτό προκαλέσει προβλήματα;
ΓΥΜ.-> Υπάρχουν δύο λύσεις. Ή θα μπορέσουμε να φέρουμε γιατρούς να καλύψουν τις θέσεις που προκηρύσσονται ή θα έχουμε συμβασιούχους γιατρούς τους μήνες με την αυξημένη κίνηση στα νησιά μας. Τα χρήματα που δίνουμε στις διακομιδές ας τα δώσουμε στους γιατρούς που θα φέρουμε στα νησιά μας. Αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις που θα προσπαθήσω να περάσω στη «Νησιωτική Ανατροπή» είτε εκλεγώ είτε όχι.

ΤΝ-> Μιλήσαμε για την ακτοπλοΐα και την υγεία. Ποια άλλα θεωρείτε σημαντικά προβλήματα στον χώρο των Κυκλάδων;
ΓΥΜ-> ΠΑΙΔΕΙΑ. Θα πρέπει όλες οι διευθύνεις των Κυκλάδων ή των κατά τόπων σχολείων να μεριμνούν ώστε να καλύπτονται στην αρχή της κάθε σχολικής χρονιάς όλες οι θέσεις εκπαιδευτικών που προκηρύσσονται. Όπως σας είπα για την υγεία, έτσι και για την παιδεία σε όλα τα σχολεία έχουν βγει όλες οι θέσεις που αναλογούν σε κάθε σχολείο. Πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα για την πλήρωση αυτών των θέσεων. Όπως για παράδειγμα να μην γίνονται αποσπάσεις εάν πρώτα δεν καλυφθεί η θέση.

ΤΝ. -> Όσο αφορά τους νέους των Κυκλάδων, ποιες είναι οι προτάσεις;
ΓΥΜ.->  Η ειδικότητά μου είναι ο «αθλητισμός». Είμαι καθηγητής φυσικής αγωγής. Όπως παντού έτσι και στις Κυκλάδες υπάρχουν νέα παιδιά και πρέπει να τα στρέψουμε κάπου. Τα παιδιά δεν πρέπει να είναι σχολείο – σπίτι και μόνο κι ένα πράγμα στο οποίο πρέπει να δώσουμε βάση είναι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός. Άρα πρέπει σιγά σιγά να βρούμε τρόπους να «σπρώχνουμε» τα παιδιά στο μπάσκετ, στο βόλλευ ή σε όποιο άθλημα επιθυμούν. Προσπάθειες γίνονται σε πολλά νησιά (από το μικρότερο στο μεγαλύτερο) από συναδέλφους εκπαιδευτικούς, αλλά το θέμα είναι πως μένει εκεί. Και σεις στο νησί σας έχετε ανθρώπους που κάνουν ότι μπορούν και προσφέρουν στο κομμάτι του αθλητισμού. Ρωτήστε τους όμως! Σε πόσους αγώνες κατεβαίνουν; Ποιος πληρώνει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής κ.λ.π. του κάθε συλλόγου για τα παιχνίδια εκτός Τήνου; Πόσο θα αντέξουν οι γονείς τους να πληρώνουν αυτά τα έξοδα; Με το που μπει ένα παιδί στο γυμνάσιο αρχίζουν τα έξοδα των φροντιστηρίων και όχι μόνο. Πώς να μπορούν να πληρώνουν και για την άθληση του παιδιού τους; Και μένουν τα παιδιά στο «Κύριε πήγαινα κι εγώ μπάσκετ, βόλλεϋ κλπ κλπ.». Που είναι η πολιτεία σε κάθε της βαθμό να προσφέρει για τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών;

ΤΝ. -> Να υπάρχει δλδ επιχορήγηση των ομάδων από την πολιτεία.
ΓΥΜ.-> Να υπάρξει παροχή δωρεάν μετακίνησης και διαμονής και όχι επιχορήγηση. ΠΟΤΕ να μην τους δώσουν λεφτά στο χέρι. ΠΟΤΕ! Να χρωστάει το κράτος στο ξενοδοχείο που θα μείνουν ή στην ακτοπλοϊκή εταιρεία. Να μην περνάνε χρήματα από το ταμείο, ώστε να μην υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Για να σας φέρω ένα παράδειγμα το οποίο έχω ζήσει λόγω ειδικότητας στην κολύμβηση, καλούσαμε αθλητές να έρθουν στην Σύρο από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και τους φιλοξενούσαν τα παιδιά στα σπίτια τους γιατί δεν θα έρχονταν αλλιώς. Μόνο και μόνο για να δει ο δικός μας αθλητής τον τρόπο, την τεχνική του άλλου και να αποκτήσει εμπειρίες. Μην ξεχνάτε πως η κολύμβηση είναι ένα ατομικό άθλημα.

ΤΝ.-> Πιστεύετε ότι τα νέα παιδιά προλαβαίνουν να «βαρεθούν» με τις όλο και πιο αυξημένες υποχρεώσεις τους (π.χ. φροντιστήρια) ώστε να βρουν χρόνο να ασχοληθούν με τον αθλητισμό;
ΓΥΜ.-> Θέλετε να πάμε μια βόλτα Παρασκευή και Σάββατο στα μπαράκια του νησιού σας;
ΤΝ.-> Εννοούμε στην καθημερινότητά τους.
ΓΥΜ.->  Θα κάνεις μια ώρα αθλητισμό για να τρέξεις ή να παίξεις στο άθλημα που επιθυμείς. Μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε από 5 χρονών έως 80 και αν θέλει θα βρει το χρόνο. Εάν σε κάποιο νέο μπει το μικρόβιο του πρωταθλητισμού κι έχει και την στήριξη των γονιών του τότε θα έρθετε να με ρωτήσετε τα παραπάνω.

ΤΝ.-> Μιλήσαμε για τον αθλητισμό. Άλλες προτάσεις για τους νέους;
ΓΥΜ.-> Όταν μου λέτε για νέους το μυαλό μου πάει σε ηλικίες παιδιών δημοτικού και γυμνασίου.

ΤΝ.-> Κάποια προγράμματα σεμιναρίων, μήπως, σε τομείς που τυχών ενδιαφέρουν τα νέα παιδιά;
ΓΥΜ.-> Τα παιδιά έχουν πρόγραμμα σε κάθε στιγμή της ημέρας τους. Πότε θα πάνε σχολείο, πότε θα διαβάσουν, πότε θα φάνε κλπ. ΠΟΤΕ ένα παιδί, δεν θα σου ζητήσει κάτι σε πρόγραμμα. Πρέπει να τους δείξουμε ώστε να βρουν και να ασχοληθούν με κάτι που θα αγαπήσουν. Άλλο το πάω να παίξω γιατί το θέλω κι άλλο το γιατί είναι μέρος του προγράμματος της ημέρας.

ΤΝ.-> Έχουμε ξεφύγει από τα των εκλογών. Αλλά πως πιστεύετε ότι μπορούν να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες ώστε οι νέοι να στραφούν στο αθλητισμό;
ΓΥΜ.-> Με βοήθεια από την πολιτεία, σε όλα τα παραπάνω που σας είπα και φυσικά με πολύ προσωπική εργασία. Αναλόγως τον τόπο και τις δυνατότητες που δίνει. Παράδειγμα στην Τήνο δεν μπορεί κάποιο παιδί να ακολουθήσει την κολύμβηση. Υπάρχει μια πολύ καλή προσπάθεια το καλοκαίρι με καποια μαθήματα κολύμβησης αλλά μέχρι εκεί. Έκανα πρόταση στον Ν.Ο.Τ. Να ξεκινήσουμε από Απρίλη έως και Σεπτέμβρη μάθημα στη θάλασσα και να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης.

ΤΝ.-> Επόμενη μέρα των εκλογών. Ξεκινάτε δουλειά. Η αρχή;
ΓΥΜ.->  Ήδη τώρα καταγράφουν τα προβλήματα. Γνωρίζοντας τα προβλήματα έρχονται οι ερωτήσεις. Κάθε νησί έχει διαφορετικό πρόβλημα, διαφορετικό τρόπο να το αναδείξεις και να προσελκύσεις περισσότερο τουρισμό, γιατί καλώς ή κακώς αυτή είναι η βαριά μας βιομηχανία. Και πάντα με βάση το τι έχει να προσφέρει το κάθε νησί. Παράδειγμα η Τήνος έχει θρησκευτικό τουρισμό, η Σύρος είναι η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη με πληθυσμό χριστιανών καθολικών, θρησκευτικός τουρισμός κι εκεί αλλά δεν γίνεται τπτ. Σίφνος, γίνεται κάθε χρόνο γιορτή γεύσεων απ’ όλα τα νησιά. ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ. Άνδρος, Μήλος και κάθε νησί ξεχωριστά έχει να δείξει κάτι. ΕΜΕΙΣ εκεί θα ξεκινήσουμε, από εκεί θα αρχίσουμε.

ΤΝ.-> Η ανάδειξη του κάθε νησιού ξεχωριστά ανάλογα τις ιδιαιτερότητές του.
ΓΥΜ.-> ΑΚΡΙΒΩΣ. Δεν γίνεται η περιφέρεια να μην έχει σύνδεση με το κράτος των Αθηνών. Η Περιφέρεια ΠΡΕΠΕΙ να ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ.  Αυτός είναι ένας από τους ρόλους της. Η πολιτεία αναφέρει συνέχεια τη νησιωτικότητα αλλά στην πράξη δεν γίνεται τίποτα. Το επόμενο πράγμα λοιπόν είναι αυτό που λένε και είναι νόμος του κράτους, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ – ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Να αφήσουμε τα νησιά μας και να μαζευτούμε όλοι στην Αθήνα ή θα μας δείτε σαν νησιώτες. Εδώ πάνε να κόψουν το επίδομα παραμεθωρίου στις Κυκλάδες, τα 100€ μικτά. Κατά τα άλλα νησιωτικότητα. Πάντα θα ζητάμε, πάντα θα διεκδικούμε όποιος κι αν είναι στην κεντρική εξουσία. Αυτή είναι η δουλειά της περιφέρειας.

ΤΝ-> Εργασία, ανεργία. Υπάρχει στην περιοχή μας. Τι προτείνετε;
ΓΥΜ.->  Υπάρχει και μεγαλώνει διαρκώς. Οπότε αναδεικνύοντας κάθε νησί και αναλόγως το πώς θέλουμε να το προωθήσουμε δημιουργούνται πολλές θέσεις εργασίας.

ΤΝ.-> Όσο αφορά, μόνο τον Τουρισμό;
ΓΥΜ-> Ο κ. Σπύρου είχε πει στις συνεντεύξεις του ότι θέλουμε ένα τουρισμό 365 ημερών και απ’ ότι έχω καταλάβει είναι προσωπικός του στόχος και για τα Δωδεκάνησα και για τις Κυκλάδες. Και εδώ έχετε κάμψη το χειμώνα. ΓΙΑΤΙ; Φταίει ο καιρός; Φταίνε τα καράβια;

ΤΝ.-> Μήπως φταίει η οικονομική κατάσταση του κοσμου;
ΓΥΜ.->  Τότε δεν θα κάνουμε τίποτα. Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε. Όλοι οι συμπολίτες μας ότι επιχείρηση κι αν έχουν! Σε αυτό όμως θα πρέπει να βοηθήσει και το κράτος με λιγότερους φόρους και με περισσότερες παροχές. Πως θα ρίξει ο άλλος την τιμή, όταν στα νησιά ο Φ.Π.Α. είναι ίδιος με αυτόν της υπόλοιπης χώρας;

ΤΝ.-> Πέρα από αυτά όμως, υπάρχει ένα άλλο βασικό έξοδο για όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί τα νησιά μας. Το ακτοπλοϊκό εισιτήριο.
ΓΥΜ.-> Οι εφοπλιστές δεν πλησιάζονται από τις περιφέρειες. Αρμόδιο είναι το υπουργείο Ναυτιλίας. Κι εκεί είναι που εμείς θα πρέπει να πιέσουμε. Εάν εφαρμόσουν τον τουρισμό των 365 ημερών, εάν αρχίσουμε να έχουμε πρωτογενή παραγωγή στα νησιά μας (κτηνοτροφία-γεωργία) και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έχουν κίνηση 365 μέρες τον χρόνο θα το μειώσουν μόνοι τους. Θα μπορούμε κι εμείς να ζητήσουμε πατώντας κάπου. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ. Όλα αυτά δεν γίνονται έτσι απλά από τη μια μέρα στην άλλη. Θέλουν προγραμματισμό και βήμα βήμα. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματά μας. Όλες οι άλλες παρατάξεις έχουν κυβερνήσει. Ο κ. Σπύρου αν δείτε τι έκανε τα τελευταία χρόνια στο νησί του μακάρι να μπορέσει να το περάσει και στην περιφέρειά του. To ότι επανεκλέγεται επί σειρά ετών σε ένα μικρό νησί σημαίνει πολλά.


ΤΝ.-> Δεν θα σας ρωτήσω κάτι άλλο. Θα ήθελα να μας πείτε εσείς ότι πιστεύετε κι ότι επιθυμείτε.
ΓΥΜ.-> Θα μπορούσαμε να μιλάμε επί ώρες για τα προβλήματα και τα θέματα της περιοχής. Σας αναφέρω μερικά επιγραμματικά. Μεγάλο θέμα των Κυκλάδων είναι το νερό, για τη διατήρηση των αρχαίων μνημείων για την ανάδειξη του πολιτισμού των νησιών. Θέλω να πω σαν επίλογο στους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα κοινά με ότι κι αν ασχολούνται στην προσωπική ή επαγγελματικής τους ζωή. Ίσως αυτό που θα πω ακουστεί λίγο κακό. Οι 50άρηδες και οι 60αρηδες αποτύχανε κι έχουν καταφέρει να κάνουν τους νέους ανθρώπους να σιχαθούν την πολιτική. Τους λέω ακριβώς το αντίθετο, να ξυπνήσουν να σηκώσουν το κεφάλι τους και να αναρωτηθούν τι θα πουν στα παιδιά τους μεθαύριο. Όλο αυτό δεν σημαίνει βάζω υποψηφιότητα, απλά να πω τη γνώμη μου εκεί που πρέπει.

ΤΝ.-> Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενδιαφέρουσα συζήτησή μας και σας ευχόμαστε καλη επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές
ΓΥΜ.-> Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια στο έργο σας






Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δημήτρη Θεοδοσίου για τη συζήτηση. Όποιος θέλει να πει την γνώμη του ή την άποψή του και να αναρτηθεί στο blog μας, ας επικοινωνήσει με τα παρακάτω mails.
                                         info@tinianews.grtinianews@gmail.com