Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απάντηση Γ. Σαλταμανίκα σε άρθρο της Τηνιακής

Παραπληροφόρηση Στόχος του καθενός μπορεί να είναι οτιδήποτε, άρα και του κ. Σίμου Ορφανού, το 60%. Στόχος ενός μέσου επικοινωνίας ό...

Παραπληροφόρηση

Στόχος του καθενός μπορεί να είναι οτιδήποτε, άρα και του κ. Σίμου Ορφανού, το 60%. Στόχος ενός μέσου επικοινωνίας όπως το δικό σας, πρέπει να είναι η αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

Ποιες είναι οι δύο (2) έδρες που θα κερδίσει επιπλέον η «Δημιουργική Πορεία», αν ξεπεράσει το 60%; Από πού προκύπτει; Κι αποτελεί δική σας κρίση ή του συνδυασμού (από τη συνάντηση που καλύπτατε);

Οι έδρες που έχουν πάρει είναι 5 + 5 (+ 1 το ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ) από τον πρώτο γύρο και από το δεύτερο, ό,τι και να γίνει, θα λάβουν 8 έδρες ο νικητής και 2 έδρες ο ηττημένος. Το 60% αφορά τον πρώτο γύρο και όχι το δεύτερο. Αν υπάρχει σοβαρός αντίλογος, τον περιμένω.

Όσο την επαναφορά της αισιοδοξίας στην Τήνο επειδή θα γίνει Δήμαρχος ο κ. Ορφανός, ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Το ίδιο και για την αποκατάσταση της καλής σχέσης δημοτικής αρχής και πολιτών της Τήνου (λες και μέχρι σήμερα είμαστε σε …εχθροπραξίες).

Η πολιτική σας ανάλυση απευθύνεται σε νήπια. Κι αφού κόπτεστε για την ανάδειξη «σεμνών και διαλλακτικών αρχόντων», δώστε πρώτοι το παράδειγμα και μην υποτιμάτε τον κόσμο με τέτοια αστεία άρθρα και τόση παραπληροφόρηση ενόψει δευτέρου γύρου.

Γιάννης Σαλταμανίκας
Πρόεδρος ΔΣ – δικηγόρος