Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κοινό Τηνίων : Επιμένουμε στην συμμετοχή

Τήνος 19 Μάη 2014 Δελτίο Τύπου Οι τριάντα τρεις υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «κοινό Τηνίων» ευχαριστούμε  όλους τους πολίτες της Τή...

Τήνος 19 Μάη 2014
Δελτίο Τύπου
Οι τριάντα τρεις υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «κοινό Τηνίων» ευχαριστούμε  όλους τους πολίτες της Τήνου που ξεπερνώντας τα «στεγανά», μας στήριξαν με την ψήφο τους .
Μέσα στο κλίμα έντονης πόλωσης, στο οποίο  διεξήχθησαν οι δημοτικές εκλογές, η ψήφος στο «Κοινό Τηνίων» δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα, λοιπόν ευχαριστούμε, τους 426 που φτάνοντας στην κάλπη, αγνόησαν αυτό το πολωτικό κλίμα και επέλεξαν την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ με δέσμευση την ψήφο τους. Καλούμε μαζί και όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας να διεκδικήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στην λήψη αποφάσεων. Θα στηρίξουμε κατά το δυνατό με ανοικτές συνελεύσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο αγώνας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ξεκινά για μας την 1η Σεπτέμβρη. Η δημοτική κίνηση ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ, πετυχαίνοντας και το στοίχημα συμμετοχής στο δημοτικό συμβούλιο, θέλει να ευχαριστήσει και όλους όσοι στήριξαν αυτήν την προσπάθεια με οποιοδήποτε τρόπο: Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ν. Κουσουνάδη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί μια από τις αρχές μας για το πώς αντιλαμβανόμαστε την δημοκρατία. Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας διευκόλυναν κατά την προεκλογική περίοδο, παραχωρώντας αίθουσες (ενοριακά συμβούλια Στενής, Κώμης, Κάμπου, Καλλονής, Αγαπιού), πολιτιστικούς συλλόγους και επαγγελματίες του νησιού που μας φιλοξένησαν.
Η εκλογή δημοτικού συμβούλου στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο μας κάνει ακόμα πιο υπεύθυνους να τιμήσουμε αυτούς που μας στήριξαν, αυτούς που μας ψήφισαν, όλους τους πολίτες της Τήνου.
Θα είμαστε εκεί.
Τέλος, καταδικάζουμε την πολιτική και των δυο μονομάχων.  Δεν διακρίνουμε διαφορές, δεν προκρίνουμε κανέναν, δεν προτείνουμε κανέναν. Επιμένουμε στην συμμετοχή ως μονόδρομο για τους πολίτες και το νησί.
Η ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση