Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Θεόδωρος Αθηναίος : Ντοκουμέντο 'Καίει' ορφανό

Ας τελειώνει το θέατρο του παραλόγου ΕΔΩ! . ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ “ΚΑΙΕΙ” ΟΡΦΑΝΟ ================================ Αφού συνυπογράψατε τ...

Ας τελειώνει το θέατρο του παραλόγου ΕΔΩ!

.
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ “ΚΑΙΕΙ” ΟΡΦΑΝΟ
================================

Αφού συνυπογράψατε τα “ανώνυμα χαρτάκια” με τη μεγαλειώδη γκάφα στο όνομά μου, σας παραπέμπω προς ανάγνωση: http://goo.gl/wF35vr
Ο Κ. Αθηναίος είχε υπογράψει για έναν δρόμο στην Αγκάλη και όχι για αυτά τα θηρία που επιτηδευτήκατε. Τα φέσια που αφήσατε και τα ακατονόμαστα πεπραγμένα που γνωρίζει ο κάθε Τηνιακός, να τα χαίρεστε!


Ειλικρινά κ. Ορφανέ, δεν γνώριζα ότι το δίκτυο ύδρευσης ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ ήταν κι αυτό δικό σας δημιούργημα. Να το χαίρεσαι κι αυτό! Στη υγειά σας το νεράκι που φέρατε σπίτια μας. 14χλμ καρκινογόνες σωληνώσεις καλείται επειγόντως να αντικαταστήσει τώρα ο κ. Κροντηράς. Ενημερώστε μας αν έχετε κάνει άλλο έργο σε εκείνη την καταπληκτική θητεία.

Στο μόνο που έχετε δίκιο κ. Ορφανέ, είναι ότι έχω χάσει την ψυχραιμία μου. Την έχω χάσει γιατί επιχειρείτε να εξομοιώσετε το ανάστημά του στρατηγού με εσάς, κακοποιώντας την μνήμη και την νοημοσύνη του κόσμου που παρασύρετε στα μικροσυμφέροντά σας. Δεν θα αφήσω τον κόσμο να φτάσει στις κάλπες, αν πρώτα δεν μάθει τη φαρσοκωμωδία που εσείς ο ίδιος παίξατε στις πλάτες του:

Από ένα μόνο απόσπασμα αλληλογραφίας από το αρχείο του στρατηγού, παραδίδω στον Τηνιακό λαό να διαβάσει αργά-αργά την αντίληψή του για τις ικανότητές σας (δείτε φωτογραφία, το πρωτότυπο έγγραφο από το αρχείο του, βρίσκεται στη διάθεση παντός ενδιαφερόμενου).

Η ιστορία του στρατηγού γράφτηκε με φωτεινά γράμματα και σας καλώ να βάλετε το όνομά του εκεί που εσείς το είχατε θάψει τόσο καιρό, μέχρι που το ξεθάψατε για να κλέψετε από την λάμψη του.

Αυτά, από έναν (όπως με χαρακτηρίσατε) όψιμο Τηνιακό, προς έναν Τηνιακό του δικού σας βεληνεκούς...