Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ένα ολόκληρο νησί αποφάσισε αποχή από τις εκλογές!

Το ευκολότερο έργο σε όλη την Ελλάδα θα έχει ο δικαστικός αντιπρόσωπος στον Άγριο Ευστράτιο. Οι κάτοικοι του νησιού, που διοικητικ...


Το ευκολότερο έργο σε όλη την Ελλάδα θα έχει ο δικαστικός αντιπρόσωπος στον Άγριο Ευστράτιο.

Οι κάτοικοι του νησιού, που διοικητικά ανήκει στη Λήμνο, αποφάσισαν να απέχουν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές και έτσι η κάλπη αναμένεται να μην έχει ούτε μία ψήφο!..

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την έλλειψη γιατρού τους τελευταίους 2 μήνες στο νησί, κάνοντας λόγο για άμεσο κίνδυνο για την υγεία τους.

«Τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η υγεία των κατοίκων και κινδυνεύει να πεθάνει κάποιος από ασήμαντη αιτία, λόγω έλλειψης γιατρού» τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Χαράλαμπος Μακρή, χαρακτηρίζοντας το πρόβλημα «σοβαρότατο».

«Ηλικιωμένοι με σοβαρά προβλήματα υγείας, βρέφη και μικρά παιδιά, καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς και κάτοικοι με σοβαρές χρόνιες ασθένειες, έχουν μείνει μόνοι και αβοήθητοι.

Η αποχή μας από τις εκλογές είναι το μόνο που μας έχει απομείνει, μήπως αυτό τους ταρακουνήσει και μας στείλουν γιατρό» κατέληξε ο ίδιος