Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ MASTER JET

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ Αρ.Πρωτ.  195/2014 Αρ. Φακ.   900/900Ζ                               ...




ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ


Αρ.Πρωτ.  195/2014
Αρ. Φακ.   900/900Ζ
                                                                                                Νάξος 28/5/2014

Προς τη SEA JETS ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ (Ηλιόπουλος Μάριος)
Γούναρη Δ. 2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ

Αξιότιμοι κύριοι,
γνωρίζοντας την εξυπηρέτηση που εξασφαλίζει η Κοινοπραξία σας από πολλά χρόνια και στις Κυκλάδες, χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι πληροφορήθηκα,  ότι από  τις 30 Μαΐου 2014 θα εμπλουτιστούν τα δρομολόγια των πλοίων σας προς τις Κυκλάδες με ακόμη ένα σύγχρονο και αξιόπλοο καταμαράν το master jet που θα εκτελεί το δρομολόγιο  Πειραιά-Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Ίο και Σαντορίνη.
            Όσον αφορά στο νησί της Τήνου, με τη δρομολόγηση του νέου πλοίου σας, εξασφαλίζεται  η σύνδεση και με τη Νάξο που μεταφέρει και το αυτοκίνητο των επιβατών. Αυτό είναι μία κάλυψη ενός κενού που παρατηρήθηκε πέρσι το καλοκαίρι το οποίο τώρα εσείς καλύπτετε επιτυχώς.
            Όμως με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως δεν εξασφαλίζεται και η επιστροφή στην Τήνο για όσους Τηνιακούς θα θελήσουν να επισκεφθούν και με το αυτοκίνητό τους τα νησιά Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, καθώς δε μπορούν να επιστρέψουν στην Τήνο με το αυτοκίνητό τους, διότι κατά την επιστροφή το πλοίο σας δεν προσεγγίζει το νησί της Τήνου!
            Σας ζητώ να εξετάσετε το πρόβλημα αυτό και να θελήσετε να εξυπηρετήστε σωστά τους επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν το master jet από την Τήνο για  να επισκεφθούν τα πιο πάνω νησιά,  ώστε να επιστρέψουν και πάλι στο νησί τους με το αυτοκίνητό τους
            Σας ευχαριστώ που θα λάβετε σοβαρά αυτήν την πρόταση μου κι εύχομαι καλορίζικο το master jet,  καλά ταξίδια και πάντα πλήρες.
            Σας συγχαίρω για την ευγενική και υποδειγματική συμπεριφορά των αξιωματικών και του πληρώματος των πλοίων  σας και σας ευχαριστώ για την προς το άτομο μου εξυπηρέτηση εκ μέρους της κοινοπραξίας σας.

Με εξαιρετική τιμή


+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου
Μητροπολίτης παντός Αιγαίου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη – Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
κ. Μανώλη Μαργαρίτη – Δήμαρχο Νάξου

κ. Παναγιώτη Κροντιρά – Δήμαρχο Τήνου