Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Τύπου OM ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝΟΥ | περιοδεία του βουλευτή Κυκλάδων του Σύριζα Νίκου Συρμαλένιου στην Τήνο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του βουλευτή Κυκλάδων του Σύριζα Νίκου Συρμαλένιου στην Τήνο . Την Κυριακή 11 Μαίου ο βουλευτής...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του βουλευτή Κυκλάδων του Σύριζα Νίκου Συρμαλένιου στην Τήνο .

Την Κυριακή 11 Μαίου ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος επισκέφτηκε το χωριό Πύργος . Εκεί , συνομίλησε με τους κατοίκους για τις περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές επισημαίνοντας  την πολιτική σημασία τους .


Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Πάνορμο όπου και εκεί συνομιλώντας με τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες εστιατορίων αλλά και εργαζόμενους αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της περιφέρειας όχι μόνο για τα έργα υποδομής αλλά και για την ενίσχυση του τουρισμού βοηθώντας κάθε νησί να αξιοποιήσει τις ιδιαιτερότητές του .

Μετά σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων του βουλευτή έγινε συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού Κώμη . Εκεί ο Ν Συρμαλένιος  επισήμανε το ρόλο της περιφέρειας στην αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη καθώς και τη σημασία των ευρωεκλογών για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας .

Συνάντηση είχε και με τους κατοίκους του χωριού Καλλονή . Εκεί ο βουλευτής έκανε επισκόπηση των μέχρι τώρα  πεπραγμένων κυβέρνησης και τρόικας και ανάλυσε τις θέσεις του Σύριζα για μια Ευρώπη κοινωνική και αλληλέγγυα που θα μεταχειρίζεται με ισότητα όλα τα μέλη της . Είπε ότι η νίκη του Σύριζα στις ευρωεκλογές θα συμπαρασύρει   όλο τον ευρωπαϊκό νότο ( Ιταλία Πορτογαλία Ισπανία κλπ) να αντιταχθεί στη μέχρι τώρα  Γερμανοκρατούμενη ευρωπαϊκή πολιτική και να ανατρέψει τις πολιτικές λιτότητας που επιβάλλονται . Επισήμανε για μια ακόμη φορά την πολιτική σημασία και των περιφερειακών εκλογών  και τη σημασία της περιφερειακής αυτοτέλειας
Η ημέρα έκλεισε με επίσκεψη στο χωριό Στενή όπου εκεί  το κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν η ανεργία και ιδιαίτερα των νέων . Συζητήθηκε πώς η περιφέρεια με έργα ανάπτυξης μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας  .

Τη Δευτέρα 12 Μαίου Ο βουλευτής επισκέφτηκε το ΙΚΑ Τήνου οπου και συνομίλησε με τους  εργαζόμενους για το επερχόμενο «κλείσιμο» της υπηρεσίας  .Στη συνέχεια επισκέφτηκε το ΚΥ Τήνου όπου συνομίλησε με γιατρούς  για τα προβλήματα του κέντρου .

 Τέλος Επισκέφτηκε  το ΚΕΠ ,το Δήμο , το ταχυδρομείο καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού . Σε όλους υπογράμμισε  ότι σε αυτές τις εκλογές  ψηφίζουμε για το ίδιο μας το μέλλον και είναι η ώρα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
Τον Ν Συρμ αλένιο τον συνόδευαν  σε όλη την περιοδεία του μέλη του Σύριζα Τήνου καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την Τήνο Τζαβελόπουλος Ηλίας  και     Δεδεμπίλη   Μαργαρίτα .

OM ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝΟΥ

14/5/14