Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αποτελέσματα αμεσοδημοκρατικών συνδυασμών στις δημοτικές εκλογές 2014

Κάναμε μια προσπάθεια να καταγράψουμε τα αποτελέσματα στις δημοτικές εκλογές 2014 των αμεσοδημοκρατικών συνδυασμών που παρακολουθούμε ...



Κάναμε μια προσπάθεια να καταγράψουμε τα αποτελέσματα στις δημοτικές εκλογές 2014 των αμεσοδημοκρατικών συνδυασμών που παρακολουθούμε στη δημοτοπία.
Από τους 15 συνδυασμούς που έχουμε καταμέτρηση όλοι κατάφεραν να έχουν αντιπροσώπευση στους δήμους τους με τουλάχιστον ένα σύμβουλο εκτός από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Ανυπότακτο Αγρίνιο» και από την Δημοτική Κίνηση Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης η οποία δεν κατέθεσε τελικά συνδυασμό. Συνολικά, αμεσοδημοκρατικούς συνδυασμούς ψήφισαν σε όλη την χώρα 27.790 πολίτες έναντι των  491.003 στο σύνολο των 15 δήμων που παρακολουθούμε δηλαδή ένα ποσοστό στο σύνολο του 8,1% της εκλογικής συμμετοχής.
 Τολμάμε να κάνουμε την εξής υπόθεση η οποία αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι στην επιστημονικότητα της είναι τελείως αναληθής και έξω από την κοινωνική δυνατότητα. Εντούτοις με βάση την παραπάνω μελέτη έστω ότι υπήρχαν δημοκρατικοί συνδυασμοί σε όλους τους δήμους της Ελλάδας και ψηφίζονταν με αντίστοιχα ποσοστά, τότε θα μιλάγαμε για 300 χιλιάδες πολίτες από τους 6.092.175 που ψήφισαν.


Πηγή : http://dimotopia.gr/