Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύλλογος Καλλονής - Καρκάδου . Εκδηλώσεις Καλοκαιριού 2014

Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2014   Αγαπητοί συμπατριώτες & συμπατριώτισσες φίλες & φίλοι του συλλόγου      Ευχόμαστε εγκάρδ...

Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2014


  Αγαπητοί συμπατριώτες & συμπατριώτισσες φίλες & φίλοι του συλλόγου
 
   Ευχόμαστε εγκάρδια καλό καλοκαίρι, ψυχική και σωματική ανανέωση, ενίσχυση των προσδοκιών μας για κάτι καλύτερο, στην κατεύθυνση απόδοσης του δικαίου και της τόνωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

     Μετά την πρόσκληση του απελθόντος Δ. Σ., λόγω λήξης της θητείας του, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συγκρότησης του νέου Δ. Σ. (κοπή- πίττας Αθήνας, κοπή πίττας στην Τήνο κ.λ.π.),συγκροτήθηκε το νέο Δ. Σ. με μέλη από την Αθήνα αλλά και από την Τήνο, όπου κέφι και θέληση υπάρχουν αυξημένα.
     Σε αλλεπάλληλες συναντήσεις-συνεδριάσεις, καταρτίσαμε πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων στα χωριά μας. Όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια προσπαθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις να συνδυάσουμε τον πολιτισμό-ιστορία-παραδόσεις των χωριών μας με την διασκέδαση των μελών μας και των φίλων μας, δηλαδή την πολύπλευρη-πολυδιάστατη ψυχαγωγία-αγωγή της ψυχής.
     Συγκεκριμμένα προβλέπονται τα κάτωθι:
     2/8/2014. Σάββατο. Μουσική βραδιά με τη χορωδία του Συλλόγου γυναικών Τήνου με τραγούδια του Νέου Κύματος «Άκρη δεν έχει ο ουρανός». Διευθύνει η κ. Μαργαρίτα Σαλταμανίκα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων: μπουζούκι, κιθάρα. Θέατρο Καλλονής.
     13/8/2014.Τετάρτη. Καλοκαιρινή διασκέδαση-χορός με ζωντανή μουσική στο Θέατρο της Καλλονής,
     18/8/2014.Δευτέρα. Εκδρομή-οδοιπορία στη Καμμένη Σπηλιά. Αη Γιώργης-Λιντάδος/Προφήτης Ηλίας-Τουρλί-Καμμένη Σπηλιά-Λατομεία Μαρμάρου και Άξαχα/Ψαρί Βουνί(καθίζηση)-Αφλαρέτι, Άγιος Παντελεήμονας. Πιθανή τέλεση εσπερινού ή ευλογίας και παράθεση μικρού κεράσματος. Αναχώρηση 15.30μμ. Διάρκεια οδοιπορικού περί τις 4 ώρες.
     21/8/2014. Πέμπτη. Πολιτιστική εσπερίδα στο Κάτω Κλείσμα, με θέμα:                 « Το εξωκκλήσι της Αγίας Αναστασίας στα Ρέντια». Εκλεκτοί ομιλητές, π. Μάρκος Φώσκολος κ. Κώστας Δανούσης, π. Αντώνης Φόνσος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ενοριακή αίθουσα – προαύλειος χώρος, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο του Κάτω Κλείσματος.
     Είναι φανερό ότι καταβάλλεται προσπάθεια στη διάρκεια των τελευταίων ετών που έχουμε αναλάβει το σύλλογο, να προβάλλουμε τον τόπο μας(ιστορία, παραδόσεις, κ.λ.π.), ενώ παράλληλα φροντίζουμε στις εκδηλώσεις μας να αξιοποιούμε γηγενείς-ντόπιες δυνάμεις. Ενδέχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα μας και μία ακόμη μουσική εκδήλωση στο τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις μας μαζί με την ανάλογη προβολή των χωριών μας θα υπάρχουν και στο ειδικό φυλλάδιο που θα εκδοθεί με τη συνεργασία των περισσοτέρων συλλόγων του νησιού μας.     
     Ο Σύλλογος μας αποφάσισε την προμήθεια χαλιών (διαδρόμου και πρόσθετο μικρό χαλί) για την Εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος του Καρκάδου.
                     Καλό, ήρεμο και ανακουφιστικό καλοκαίρι για όλους.
     Καλή αντάμωση στα χωριά μας και με τη συμμετοχή  μας στις εκδηλώσεις.

                                                     Με εκτίμηση.

                                                 Για το Δ.Σ.

                                             Παντελής Αρμάος 

Υ.Γ. :   
Το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν: Αρμάος Παντελής, Κουκουλά Μαριζάν ( Γραμματέας),           
Στεργιώτη Ρόζα (Ταμίας), Αρμάου Ελένη, Κουκουλάς Πέτρος, Καβούδης Νίκος,                                     
Απέργη Μαριλένα, Σκλάβου Μαριέττα, Στεργιώτη  Μαριέττα, Κορινθίου Ειρήνη    και ο εκάστοτε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής(μέλη).