Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

9η Γιορτή Αγκινάρας | Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 | Κώμη

9 η Γιορτή Αγκινάρας Για 9 η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η Γιορτή της Αγκινάρας στην Κώμη της Τήνου, το Σάββατο 21 Ιουνίου...

9η Γιορτή Αγκινάρας

Για 9η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται η Γιορτή της Αγκινάρας στην Κώμη της Τήνου, το Σάββατο 21 Ιουνίου, μετά τις 21:00. Η  γιορτή διοργανώνεται στο πλαίσιο μίας σειράς εκδηλώσεων που σκοπό έχουν την ανάδειξη των τηνιακών προϊόντων.

Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση πραγματοποιείται χάρη στη βοήθεια των γυναικών του χωριού Κώμη, οι οποίες ξεκίνησαν την προετοιμασία αρκετές ημέρες πριν έτσι ώστε να παρουσιάσουν παραδοσιακές αλλά και νέες συνταγές με βάση τις αγκινάρες, οι οποίες προσφέρθηκαν από τους παραγωγούς του χωριού.  


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ιδιαιτέρες γεύσεις με κύριο υλικό το ντόπιο προϊόν και να διασκεδάσουν με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής.

Η δράση υλοποιείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Υπηρεσιών του Δήμου Τήνου με τη συνεργασία του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ στη γιορτή θα συμμετέχει και η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τήνου.