Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανοικτά και πάλι τα μπαρ της Μυκόνου

Ανοικτά και πάλι τα μπαρ της Μυκόνου μετά την ικανοποίηση των περισσοτέρων αιτημάτων των επιχειρηματιών από τους συναρμόδιους υπουργούς.. ...

Ανοικτά και πάλι τα μπαρ της Μυκόνου μετά την ικανοποίηση των περισσοτέρων αιτημάτων των επιχειρηματιών από τους συναρμόδιους υπουργούς..




Η συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα είχε ως αποτέλεσμα να διευκρινιστούν οι ασάφειες του νόμου 4249/2014 με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες να αναστείλουν την απεργία τους μετά από 48 ώρες και τα μπαρ να λειτουργήσουν απόψε κανονικά.
Η Δημαρχεύουσα, Ειρήνη Γρυπάρη, ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Πρόεδρος των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης Γιάννης Θεοχάρης με το νομικό του σύμβουλο συναντήθηκαν την Παρασκευή 13/6  με το νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και του έθεσαν τα αιτήματα του κλάδου τους.


(Φωτογραφία από mykonosdaily.gr)
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο νέος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ο οποίος έδειξε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην νυχτερινή διασκέδαση της Μυκόνου και παρευρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν.
Η συζήτηση εστιάστηκε σε τέσσερα σημεία που αφορούσαν το δικαίωμα και η προθεσμία προσφυγής των επιχειρηματιών μετά την επίδοση των μηνύσεων στα διοικητικά δικαστήρια, τον αριθμό των ημερών που θα παραμένουν κλειστά σε περίπτωση περισσοτέρων των τριών μηνύσεων, όπως και των ανώνυμων καταγγελιών.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ η πολύ καλή προετοιμασία που υπήρξε και το υπόμνημα που κατέθεσε ο Σύνδεσμος βοήθησαν στην άμεση εκπλήρωση των αιτημάτων που τέθηκαν. Τη Δευτέρα αναμένεται ερμηνευτική εγκύκλιος του Υπουργείου για την ρύθμιση των θεμάτων που τέθηκαν στο τραπέζι.
Νωρίτερα, η αντιπροσωπεία της Μυκόνου είχε συνάντηση και με τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο στον οποίο έθεσε τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.
Κατόπιν αυτών ο Σύνδεσμος αναστέλλει την απεργία του και από την Παρασκευή 13/6 η νυχτερινή ζωή της Μυκόνου επανήλθε στους κανονικούς της ρυθμούς.


Πηγή : http://www.naxos-news.gr/