Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μήνυμα από τον Συνδυασμό Τήνος/ Δημιουργική Πορεία

Οι Δημοτικές εκλογές τελείωσαν και οι πολίτες της Τήνου κατέθεσαν τη θέλησή τους. Για άλλη μια φορά καταθέτουμε και εμείς τις ευχαρι...

Οι Δημοτικές εκλογές τελείωσαν και οι πολίτες της Τήνου κατέθεσαν τη θέλησή τους.

Για άλλη μια φορά καταθέτουμε και εμείς τις ευχαριστίες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, διαβεβαιώνοντας τους ότι παραμένουμε προσηλωμένοι σε αρχές και σε αξίες που δηλώσαμε από αρχής. Αξιοπιστία, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια.

Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας και για τον τόπο μας, δηλώνουμε αποφασισμένοι ότι θα δώσουμε ότι καλύτερο έχει ο καθένας μας αλλά και ως ομάδα ώστε το νησί μας να πάει ένα βήμα πιο μπροστά, ένα βήμα καλύτερο.

Η θητεία μας στα Δημοτικά πράγματα θα ξεκινήσει την 01.09.2014.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει ενημερωτικές συναντήσεις με τις υπηρεσίες του Δήμου μας και με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή ώστε ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός της νέας πενταετίας, να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που απασχολούν το Δήμο και το νησί μας αλλά και πλήρη περιγραφή της κατάστασης και των πραγμάτων που σε λίγο χρονικό διάστημα, θα κληθούμε να παραλάβουμε και να διαχειριστούμε.

Ευελπιστούμε και ευχόμαστε, πλήρη συνεργασία και συνεννόηση με όλους τους φορείς του νησιού μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια στείρων αντιπαραθέσεων. Απαιτείται συλλογική προσπάθεια αναλογιζόμενοι όλοι ότι εκείνα που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από όσα πιθανόν μας χωρίζουν.

Ο στόχος μας είναι ένας και κοινός.

Η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού μας.