Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνάντηση Μαχαιρίδη-Χατζημάρκου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο μεταξύ του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του...

Συνάντηση Μαχαιρίδη-Χατζημάρκου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρόδο μεταξύ του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του εν ενεργεία Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη με αντικείμενο την ενημέρωση πάνω σε ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στη συνάντηση, που διεξήχθη σε καλό κλίμα και διήρκεσε μία ώρα, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης προχώρησε σε μία πρώτη περιγραφή των ανοικτών θεμάτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση, την προσεχή εβδομάδα, μεταξύ των δύο ανδρών παρουσία και των στελεχών της Διαχειριστικής Αρχής με σκοπό τη συζήτηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 και του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης 2014-2020.
Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης για το σύνολο των θεμάτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης ενημέρωσε επίσης τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο πως σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία γραφείου εντός του κτιρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την εγκατάσταση του ιδίου και των συνεργατών του.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Σήμερα είχα την πρώτη συνάντηση με τον κ. Μαχαιρίδη με μία γενική συζήτηση σχετική με το σύνολο των θεμάτων που αφορούν την λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ζήτησα από τον κ. Μαχαιρίδη τη συμβολή του ώστε να ξεκινήσει και η διαδικασία ενημέρωσης εξειδικευμένα πλέον ανά τομέα τόσο στην Περιφέρεια όσο και στα Νομικά Πρόσωπα αυτής και πιστεύω ότι η καλή διάθεση που συνάντησα σήμερα από τον ίδιο θα αποτελέσει οδηγό και για τη συνέχεια. Στόχος μας είναι η πλήρης αποτύπωση του τι θα παραλάβουμε την 1η Σεπτεμβρίου και είμαστε διατεθειμένοι να εργαστούμε σκληρά προκειμένου να ξεκινήσουμε το πολύ δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας".