Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σύρος: Το Λιμεναρχείο έκοψε κλήση σε όχημα της Περιφέρειας που στάθμευσε σε θέση ΑΜΕΑ

«Άρπαξε» την κλήση του το υπηρεσιακό τζιπ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Γιατί αυτοί οι οποίοι οδηγούν τα υπηρεσιακά οχήματα θα πρέπει να ...

Σύρος: Το Λιμεναρχείο έκοψε κλήση σε όχημα της Περιφέρειας που στάθμευσε σε θέση ΑΜΕΑ«Άρπαξε» την κλήση του το υπηρεσιακό τζιπ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Γιατί αυτοί οι οποίοι οδηγούν τα υπηρεσιακά οχήματα θα πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα και όχι να γίνονται παράδειγμα προς αποφυγή.  
Το συγκεκριμένο υπηρεσιακό όχημα, ήταν παρκαρισμένο για ώρες ολόκληρες το πρωί του Σαββάτου σε θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ στον παραλιακό δρόμο της Ερμούπολης. Παρότι οι ώρες περνούσαν, κανείς δεν πήρε των πρωτοβουλία να μετακινήσει το αυτοκίνητο από τη θέση που παράνομα ήταν σταθμευμένο.

Έτσι, η Λιμενική Αστυνομία Σύρου έκανε το καθήκον της και βεβαίωσε κλήση ύψους 80 ευρώ στον παραβάτη (δε γνωρίζουμε αν ο οδηγός ήταν αιρετός ή υπάλληλος).
Έχει επισημανθεί πολλές φορές, στις θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ, θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί να τις σέβονται και να τις αφήνουν κενές για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρίες που δικαιούνται να έχουν μια καλύτερη και φιλικότερη πρόσβαση στην πόλη.
yphresiako-oxhma-periferia-amea
klhsh-yphresiako-oxhma

Cyclades24.gr