Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η εκστρατεία ενημέρωσης Χίλια Μίλια στην Τήνο.

Συνεχίζοντας τον διάπλου με καγιάκ από το Ιόνιο στο Αιγαίο, από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωση...

L1060947
Συνεχίζοντας τον διάπλου με καγιάκ από το Ιόνιο στο Αιγαίο, από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης με τίτλο“Χίλια Μίλια”(Greece 1000 Miles), υπό την αιγίδα της Ομάδας SOUTH EVIAN GULF TEAM, με στόχο να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες (Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία») «Η Πίστη», και να προωθηθεί η ιδέα της εθελοντικής δωρεάς αίματος και μυελού των οστών, ώστε να υποστηριχθούν με κάθε τρόπο, τα παιδιά που νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές, μετά την χθεσινή στάση στη Σύρο και την υποδοχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο και εκπροσώπων των τοπικών Αρχών και Συλλόγων, ο εθελοντής κωπηλάτης Άγγελος Χριστοφίδης κατέπλευσε στην ιερά νήσο Τήνο στις 12 το μεσημέρι.
Εκεί τον υπεδέχθησαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο Αντιδήμαρχος Τήνου κ. Στέφανος Λαγουρός, ο Λιμενάρχης Τήνου Ανθυποπλοίαρχος κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γεώργιος Βελλαλόπουλος, το μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ κ. Γρηγόριος Μαρκουΐζος, ο κ. Παντελής Αλοίμονος εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Τήνου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Πίστις» κ. Χρήστος Βλάχος.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος προσέφερε στον κ. Χριστοφίδη εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου αντίγραφο της ιεράς Εικόνος της Ευαγγελιστρίας, ο κ. Μαρκουΐζος προσέφερε βιβλιάρια με το ιστορικό του Ιερού Ιδρύματος της Ευαγγελιστρίας ενώ ο Λιμενάρχης Τήνου προσέφερε αναμνηστικά με το έμβλημα του Λιμεναρχείου Τήνου.
Ο εθελοντής κωπηλάτης κατά τον πλου του από τη Σύρο στην ιερά νήσο Τήνο συνοδευόταν από το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος ΛΣ-609.
Φωτογραφίες: Ελευθέριος Αποστολόπουλος
L1060927
L1060929
L1060930
L1060931

L1060933
L1060946

Πηγή romfea.gr