Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μελωδικά Χριστούγεννα στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου την Κυριακή 14/12

« Jingle all the way » στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Πολιτιστικ...


«Jingle all the way»
στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου
Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) θα προϋπαντήσει και φέτος τα Χριστούγεννα με μελωδική διάθεση, οργανώνοντας εορταστική συναυλία, με τίτλο «Jingle all the way», την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 18:30.
Σε μια πρωτότυπη συνύπαρξη, που διατρέχει ποικίλους μουσικούς δρόμους, το πρόγραμμα θα ανοίξει με τη Χορωδία του Πνευματικού Εκπολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου και τη Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τήνου. Οι περίπου τριάντα χορωδοί, υπό τη διεύθυνση της Μαργαρίτας Σαλταμανίκα, θα παρουσιάσουν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ενώ θα συναντηθούν με τον σαξοφωνίστα Θωμά Αλβέρτη και τον πιανίστα Τζώρτζη Τσιρόπουλο, μέλη του Miranda Verouli JazznBossa Trio, σε τζαζ ρυθμούς. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου που θα τα ερμηνεύσει, με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, η Μιράντα Βερούλη.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
* Με την ευκαιρία της συναυλίας, θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδοθούν στον εφημέριο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου, προκειμένου να διανεμηθούν σε οικονομικά δοκιμαζόμενες οικογένειες του νησιού.

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Πληροφορίες: 22830 31290 | piop@piraeusbank.gr | www.piop.gr