Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δεν τα κατάφερε ο Π.Α.Σ Τήνου στην Μύκονο και ηττήθηκε με σκορ 3-1

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην Μύκονο απέναντι στην πολύ δουλεμένη ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου και ηττήθηκε με σκορ 3-1 (Θεοδώρου 3',...


Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην Μύκονο απέναντι στην πολύ δουλεμένη ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου και ηττήθηκε με σκορ 3-1
(Θεοδώρου 3',  ΠΑΣ Αυτ. 17', Πανέτας 80' - Ζαλώνης Ι. 22')

Ο Π.Α.Σ Τήνου κατέβηκε με τους
Π.Α.Σ. Τήνου  (Κοκολάκης Σταύρος):  Φώσκολος Ν., Ζαλώνης Ν., Θεοδώρου Δ. , Βίδος Ι. Κελαδίτης Ν., Νάζος Σ., Φώσκολος Ι., Βελαλόπουλος Ι., Δάρμης Ν. (63′ Δελώτης Σ.), Ζαλώνης Ι. (87′ Αργυρόπουλος Δ.) Μαυράκης Ε.
(στοιχεία από το sportcyclades.gr)

Σύμφωνα με το SportCyclades.gr: "Μόλις στο 3′ ο Ράγια Ρ. κέρδισε πέναλντι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδώρου Κ. Στο 17′ έπειτα από σέντρα του Βλαχόπουλου από δεξιά, οι αμυντικοί της Τήνου με αυτογκόλ έφεραν το παιχνίδι στο 2-0.
Κάπου εκεί φάνηκε το παιχνίδι να καθαρίζει, ωστόσο οι παίκτες της Τήνου είχαν διαφορετική άποψη.
Στο 22′ έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας μας ο Ζαλώνης Ι. μείωσε σε 2-1.
Στο 30′ ο Ούσα Ι. βρέθηκε τετ α τετ με τον Φώσκολο Ν. αλλά το πλασέ που έκανε ήταν αδύναμο.
Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ζαλώνης Ι. έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Το 2ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ νευρικά και το θέαμα δεν ήταν ανάλογο του πρώτου ημιχρόνου. Εν τέλει ο Πανέτας στο 80′ σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι, έπειτα από κόρνερ του Βλαχόπουλου και καθάρισε την υπόθεση νίκη."

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα με τον Π.Α.Σ. να υποδέχεται τον Ανδριακό στο γήπεδο της Στενής για την 9η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων. 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ