Τίτλοι τέλους για τα Τήνια NEWS!Τίτλοι τέλους για τα Τήνια NEWS!

Πέρασαν 4 χρόνια από τη δημιουργία των Τήνια NEWS, ενός site το οποίο είχε φέρει τη διαφορά στα μέχρι τότε (ειδησεογραφικά sites) που υπήρχαν στο νησί μας! Δημιουργήθηκε μέσα σε μια μέρα από τον Γιάννη και τον Γιώργο, παιδιά τότε που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά!

Το 2011 ξεκίνησε πολύ ήρεμα καθώς με αναρτήσεις τύπου "ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ", αθλητικά (είτε της Τήνου, είτε γενικά) και διάφορες άλλες ειδήσεις, χωρίς ενημερωτικά δελτία από Δήμο, Περιφέρεια, Εκκλησία κλπ! Το 2012 με τις προσθήκες των Βαγγέλη Μ. και Βαγγέλη Ζ. η ομάδα ανέβηκε και κατάφερε σε ένα 6μηνο να είναι στις πρώτες προτιμήσεις των Τηνίων πολιτών και όχι μόνο! Δελτία τύπου από Δήμο Τήνου, από Περιφέρεια, από Υποψήφιους Βουλευτές, από την Εκκλησία, την Αστυνομία καθώς επίσης Συνεντεύξεις, Αφιερώματα στα χωριά και γενικά στο νησί μας από τις καταπληκτικές φωτογραφίες του Βαγγέλη Μ., live εκπομπές και ότι άλλο χρειαζόταν με πλήρη αντικειμενικότητα και ευθύνη για να στηθεί ένα ενημερωτικό site, όλα αυτά κατάφεραν να ανεβάσουν τα Τήνια NEWS στις πρώτες επιλογές για την  ενημέρωση σας!

Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη. Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα ο φόρτος εργασίας και τα μαθήματα που χρωστούσαμε, μας έκαναν να αφιερώνουμε όλο και λιγότερο χρόνο για το χόμπυ μας. Και δυστυχώς μετά από 4 μήνες απραγίας αποφασίσαμε να δώσουμε τίτλους τέλους!!


Σας ευχαριστούμε πολύ, που μας βοηθήσατε να καταφέρουμε ότι είχαμε κάνει έως τώρα. Και ζητάμε συγγνώμη για τους τελευταίους μήνας απουσίας μας. 

Τέλος να ενημερώσουμε πως το site κλείνει αλλά η σελίδα μας στο Facebook θα παραμείνει ανοιχτή για να έχουμε έστω μια επικοινωνία!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τήνος: αναπολώ το χθες Τηνιακοί με αναμνήσεις και αισθήματα

Η Τήνος Γιόρτασε τη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου! Και του χρόνου...

Εορτασμός Αγίου Ελευθερίου στην Ιερά Νήσο Τήνο