Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αυτό είναι το σπίτι των Σκορδα-Λιάγκα στην Τήνο!

Σε μία μεζονέτα 120 τετραγωνικών που νοίκιασαν στην Τήνο περνούν τις διακοπές τους στο νησί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Μάλ...

Σε μία μεζονέτα 120 τετραγωνικών που νοίκιασαν στην Τήνο περνούν τις διακοπές τους στο νησί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν αποκλείεται να αγοράσει το σπίτι.


Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά επισκέπτονται από παλιά την Τήνο, αφού διαμένει εκεί ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας και νονός του γιού τους. Άλλωστε, η επιλογή του νησιού για την βάπτιση του μικρού Γιάννη μόνο τυχαία δεν ήταν…

Το ζευγάρι αποφάσισε να νοικιάσει σπίτι για όλο το καλοκαίρι. Η διώροφη μεζονέτα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ciao», βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα από τη χώρα της Τήνου και ένα χιλιόμετρο από τα Κιόνια στον κόλπο Βουρνή.

Τα 120 τετραγωνικά του σπιτιού απλώνονται σε ένα αγροτεμάχιο συνολικού εμβαδού πάνω από 4 στρέμματα, ενώ απίστευτη είναι η θέα προς το Αιγαίο και η κοντινότερη παραλία απέχει 300 μέτρα.

Στο ισόγειο υπάρχουν το καθιστικό και μια μεγάλη κουζίνα που διαχωρίζεται με πάσο και έχει δική της έξοδο σε σκεπαστή αυλή και στον όροφο άλλα δύο υπνοδωμάτια με έξοδο σε βεράντα κι ένα μεγαλύτερο μπάνιο. 




<<πηγη>>