Γιορτάστηκε πανηγυρικά από τη Μονή Ουρσουλινών της Τήνου η Αγία Αγγέλα, Ιδρύτρια του Μοναχικού Τάγματος των Ουρσουλινών Αδελφών, την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, στο Πασακρωτήρι της Χώρας Τήνου.
Για πρακτικούς λόγους, η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο παρεκκλήσι των Ουρσουλινών στη Χώρα Τήνου και όχι στοπαρεκκλήσι της Αγίας Αγγέλας στον Κουμάρο της Τήνου, που πανηγυρίζει κάθε χρόνο.
Συλλειτούργησαν οι ιερείς π. Μάρκος Γ. Φώσκολος εφημέριος Αγίου Νικολάου Χώρας Τήνου, ο Αρχιερατικός ΕπίτροποςΤήνου π. Ρόκκος Ψάλτης, ο εφημέριος Αγίου Ζαχαρία Καλλονής Τήνου π. Αντώνιος Φόνσος, ο εφημέριος Αγίου
Νικολάου Στενής Τήνου π. Φραγκίσκος Βιδάλης και ο Ιεροδιάκονος π. Ιωάννης Σκλάβος. Ο π. Μάρκος στο λόγο του αναφέρθηκε στη ζωή και στο πλούσιο έργο της Αγίας Αγγέλας και στο Μοναχικό Τάγμα των Ουρσουλινών που τόσο βοήθησε και βοηθά ιδιαίτερα τα κορίτσια. Η Ουρσουλίνα Αδελφή Θηρεσία με τις παραινέσεις της και τα ουσιαστικά και συμβολικά δώρα - αναμνηστικά της βοήθησε τους ευλαβείς της Αγίας να προσευχηθούν και να συμμετέχουν ενεργότερα στη Θεία Λειτουργία ψέλνοντας ύμνους και άσματα προς τον Θεό Δημιουργό.
Παραβρέθηκαν πολλοί ευλαβείς της Αγίας τιμώντας την και εκτιμώντας το έργο των Αδελφών Ουρσουλινών του παρελθόντος και του σήμερα.
Στο τέλος προσφέρθηκαν μέσα στη φιλόξενη αίθουσα του Μοναστηρίου νόστιμα κεράσματα με τη βοήθεια συγγενών και φίλων της Αδελφής Θηρεσίας. 
Νίκος Φώσκολος