Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δεν υπάρχει παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Παρά τις κοινωνικές αντιδράσεις, ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων το υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε ότι δεν υ...

Παρά τις κοινωνικές αντιδράσεις, ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων το υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει απόφαση για παράταση των τελών κυκλοφορίας.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο MEGA ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων το υπουργείου Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης είπε ότι εάν είναι να δοθεί παράταση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα, τονίζοντας όμως ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη σχετική απόφαση.
Αρκετός κόσμος ζητάει παράταση για κοινωνικούς λόγους προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πληρωμή των τελών, ενώ επισήμανε ότι μόλις το 60% έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνεται η χθεσινή ημέρα και συνέστησε στους πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσω e-banking με τη χρήση της πιστωτικής τους κάρτας, ώστε να γλυτώσουν τον μεγάλο χρόνο αναμονής στα τραπεζικά υποκαταστήματα.


Πηγή: http://www.spirospero.gr