Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Studio PILATES Verde

"Η μέθοδος  Pilates   είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκγύμνασης, προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις και τις μυοσκελετικές ανάγκες του σ...


"Η μέθοδος Pilates είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εκγύμνασης, προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις και τις μυοσκελετικές ανάγκες του σημερινού ανθρώπου. Οι ασκήσεις χωρίζονται σε βαθμούς δυσκολίας επιτρέποντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και ανεξαρτήτους της φυσικής τους κατάστασης να συμμετέχουν στα προγράμματα.
 Στο Studio Pilates Verde, ένα χώρο αποκλειστικά διαμορφωμένο για την εφαρμογή προγραμμάτωνPilates, εξασκούμε το σώμα και το πνεύμα μας με την ιδανικότερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο γυμναστικής σήμερα, το Pilates.

Pilates Instructor: Γεωργία Κούτρα-Βιδάλη "

Τα στοιχεία είναι:
Γ.Βουτσίνου 2, 84200
και τηλ: 697 555 7101
και


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ MATWORK PILATES WITH PROPS


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ & ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ολιγομελή τμήματα (max 6 άτομα) για κάθε ηλικία και για κάθε φυσική κατάσταση ασκήσεων εδάφους με τη χρησιμοποίηση ειδικού εξοπλισμού όπως fitball, foam rollers, power rings, mini balls, jumper, gliding discs, therabands κ.α. δίνοντας τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ποικιλία, πολυμορφικότητα και νέα διάσταση στο PILATES.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Μητέρες και παιδιά
Πρωτότυπο πρόγραμμα όπου οι μαμάδες γυμνάζονται μαζί με τα παιδιά τους. Τα παιδιά και οι μητέρες γυμνάζονται είτε ως ζευγάρια, γεγονός που συμβάλλει στο συναισθηματικό τους δέσιμο, είτε χωριστά σε δύο ομάδες, όπου σκοπός είναι τα παιδιά να λειτουργούν ανεξάρτητα από τις μητέρες και να δένονται με τα άλλα παιδιά.
Μητέρες και μωρά
Ειδικό πρόγραμμα για μητέρες μαζί με το μωρό τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες για να ανακουφίζουν τη μητέρα από εντάσεις στον αυχένα, τους ώμους και την πλάτη, αλλά και για να ενδυναμώνουν τις αδύναμες περιοχές του σώματος μετά τη γέννα. Από την άλλη, περιλαμβάνει ασκήσεις ανάλογα την «ηλικία» του μωρού, μάλαξη και ασκήσεις χαλάρωσης.
Pilates και εγκυμοσύνη
Η μέθοδος PILATES προσφέρει ήπιες και ασφαλείς επιλογές ασκήσεων ώστε να πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη διάρκεια  της εγκυμοσύνης. Σε κάθε τρίμηνο οι ασκήσεις διαφοροποιούνται σύμφωνα με τις αλλαγές που επιφέρει η εγκυμοσύνη στο σώμα και έτσι το PILATES:
ü  Συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο των μυών της λεκάνης κατά τον τοκετό, ενώ παράλληλα κάνει το περίνεο πιο δυνατό και πιο ευλύγιστο (αποφυγή ακράτειας).
ü  Δυναμώνει τους μυς της πλάτης και της μέσης για να μπορέσει η σπονδυλική στήλη να κρατήσει το επιπλέον βάρος.
ü  Απελευθερώνει την ένταση από τους μύες των ώμων και του λαιμού.
ü  Με τις αναπνοές μειώνει το άγχος και προωθείται η χαλάρωση.
REFORMER
Στη μέθοδο Pilates ανήκει και ένας μεγάλος αριθμός ασκήσεων που πραγματοποιούνται στο ειδικό μηχάνημα-κρεβάτι που ονομάζεται «Reformer». Τα ειδικά ελατήρια είναι η ιδιαιτερότητα του «Reformer» με τα οποία επιτυγχάνεται εξάσκηση όλων των μυών του σώματος. Η αυξημένη αντίσταση που προσφέρουν δίνει τη δυνατότητα για άμεσα αποτελέσματα αλλά και για μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων. Σε κάθε περίπτωση, κάθε αθλούμενος δουλεύει στη βάση ενός εξατομικευμένου προγράμματος ασκήσεων σχεδιασμένου ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του.