Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Βυθίστηκε θαλαμηγός στη Μήλο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακ...

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό εισροής υδάτων στο Α/Κ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Χ.389, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ν. Φαλκονέρας στο Μυρτώο πέλαγος, με πέντε (05) επιβαίνοντες εκ των οποίων ένας αλλοδαπός.
Άμεσα προς εντοπισμό και παροχή συνδρομής απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, απέπλευσαν πλωτό ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και τα αλιευτικά σκάφη «ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ» Ν.Σπετσών 298 και «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΟΣ» Σ.Π.71 από το λιμένα Αδάμαντα ν.Μήλου.
Το «ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Χ.389, εντοπίστηκε στην ανωτέρω περιοχή αρχικά από το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και εν συνεχεία από τα πλωτά σκάφη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., τα οποία διαπί
στωσαν την προσάραξη του και με τη συνδρομή των δύο αλιευτικών  περισυνέλεξαν τους πέντε (05) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.
image-1377411927747-V
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήλου, ενώ εν λόγω Α/Κ αναμένεται να ρυμουλκηθεί από τη Φ/Γ-Λάντζα «ΨΑΡΟΜΑΤΗΣ Μ.» Ν.Νεάπολης 07.
 Ευτυχώς όλοι οι επιβαίνοντες του σκάφους είναι καλά.
Φώτο απο το miloslife.gr