Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά μπάσκετ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά στην Τήνο

Με επιτυχία έγινε στον Πάνορμο Τήνου το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η Οργάνωση στην Τήνο της ΚΝΕ, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Σ...

Με επιτυχία έγινε στον Πάνορμο Τήνου το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η Οργάνωση στην Τήνο της ΚΝΕ, ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στο χώρο της εκδήλωσης, όπου βρέθηκαν από νωρίς δεκάδες παιδιά αλλά και πολλοί γονείς, έγινε πλούσια συζήτηση γύρω από τα ζητήματα της χρήσης ναρκωτικών και του ψεύτικου διαχωρισμού σε «μαλακά» και σε «σκληρά» ναρκωτικά.

Παρουσιάστηκε η θέση της ΚΝΕ, που λέει ξεκάθαρα «όχι σε όλα τα ναρκωτικά» που τσακίζουν το μυαλό της νεολαίας, κάνοντας τους νέους να σκύβουν το κεφάλι, να μην έχουν αγωνιστική στάση ζωής, να είναι εύκολη λεία στις ορέξεις του κεφαλαίου.

Τα μέλη της ΚΝΕ κάλεσαν όλους τους νέους του νησιού να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να φουντώσει η μαζική – λαϊκή δράση, για να μη χαθεί κανένας νέος στα ναρκωτικά.

Οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τη διοργάνωση να ολοκληρώνεται αργά το βράδυ του Σαββάτου. Οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και ανανέωσαν το ραντεβού τους μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα του μπάσκετ.

ΠΗΓΗ : http://www.902.gr