Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ξέμειναν στη Ραφήνα οι επιβάτες του Super Jet που έπαθε βλάβη

Ανεκτέλεστο θα παραμείνει τελικά το δρομολόγιο του επιβατηγού ταχύπλοου «Super jet» που ενώ είχε αποπλεύσει στις 5:30 το απόγευμα από το ...

Ανεκτέλεστο θα παραμείνει τελικά το δρομολόγιο του επιβατηγού ταχύπλοου «Super jet» που ενώ είχε αποπλεύσει στις 5:30 το απόγευμα από το λιμάνι της Ραφήνας με 304 επιβάτες, επέστρεψε λόγω βλάβης..
Όπως ανακοίνωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία, εξασφαλίστηκε η διαμονή και η διατροφή των επιβατών σε ξενοδοχεία, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να εισπράξουν τα λεφτά από το εισιτήριο και να ταξιδέψουν αύριο ή με πλοία της γραμμής ή όσοι το επιθυμούν και με το ίδιο ταχύπλοο, εφόσον αποκατασταθεί η βλάβη.

Το Super jet είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για σήμερα προς Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ταχύπλοο που λειτουργεί με μηχανές αντενέργειας (υδροτζέτ), ρούφηξε σε κάποιες από τις σωληνώσεις του που μεταφέρουν το νερό... πετονιές!

Σημειώνεται ότι το σύστημα υδροτζέτ μεγάλης διαμέτρου μεταφέρει μεγάλες ποσότητες νερού προσφέροντας μεγάλη ώθηση στο πλοίο και καλύτερη πλεύση.

Τη βλάβη διαπίστωσε και ιδιώτης δύτης που πραγματοποίησε έλεγχο όταν έφθασε το ταχύπλοο στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το ταχύπλοο θα οδηγηθεί απόψε σε ναυπηγείο του Πειραιά για δεξαμενισμό και μετά την αποκατάσταση της βλάβης θα επιστρέψει στο λιμάνι της Ραφήνας.

Πηγή