Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο Τύπου Συντονιστικής Επιτροπής Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Τήνου

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες ενός νέου πολιτικού ατοπήματος από την πλευρά του Aρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά το ανοιχ...

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες ενός νέου πολιτικού ατοπήματος από την πλευρά του Aρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά το ανοιχτό του  κάλεσμα σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσουν τον ολισθηρό δρόμο της αποστασίας στα πρότυπα των Ιουλιανών του 1965 βυθίζοντας τη χώρα στο χάος, την αστάθεια  και την ακυβερνησία,  προς ευχαρίστηση του λόμπι της δραχμής , τη στιγμή που αρχίζουν να διαφαίνονται προοπτικές εξόδου από την κρίση που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία. Η αποστασία του 1965 οδήγησε σε τραγωδία , όμως είναι κοινός τόπος ότι η ιστορία επαναμβάνεται ως φάρσα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα. Μπήκε άλλος ένας κρίκος στη λάσπη που εκτοξεύτηκε προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για εξακόσια (600) ονόματα που διέγραφησαν από τη συγκεκριμένη λίστα και για εκβιασμούς  που έγιναν κατά την  προεκλογική περίοδο από τον κ. Βενιζέλο σε επιχειρηματίες με βάση τα στοιχεία της λίστας Λαγκάρντ .
Η πραγματογνωμοσύνη του usb τους διέψευσε οικτρά, καθώς αποδείχτηκε περίτρανα  ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τότε Υπουργός Οικονομικών δεν είχε ανοίξει  ποτέ   το περιβόητο usb,αλλά το είχε παραδώσει  στο ΣΔΟΕ προς διενέργεια των σχετικών ελέγχων.
Εξάλλου, ακόμη περιμένουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική σχετική με  την υπόθεση  των υποβρυχίων του Σκαραμαγκά σύμφωνα με την εξαγγελία του κ.Τσίπρα. Μόνο που εντελώς τυχαία  στον παρόμοιο νόμο που ψηφίστηκε το 2010 για τα ναυπηγεια της Ελευσίνας  ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε παρών. Τυχαία αντίφαση στις τόσες άλλες; («Το Ευρώ δεν είναι φετίχ» δηλώνει ο κ. Τσίπρας σε ελληνικό έδαφος- «Το Ευρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα» δηλώνει ο ίδιος στο Τέξας).  

Ή μήπως εξυπηρέτηση συμφερόντων που θίγονται από την κατάργηση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων και των παλιών αμαρτωλών συμβάσεων που υπεγράφησαν από τον Άκη  Τσοχατζόπουλο του οποίου οι άμεσοι συνεργάτες εκείνης της περιόδου υιοθετήθηκαν συλλήβδην από την Κουμουνδούρου;