Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έρανος για Φιλιππίνες | Προς το Πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας

Προς το Πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας Αγαπητοί μου Αδελφοί και Αδελφές, Όλοι, αυτές της ημέρες, ζούμε τη δραματική κατάστασ...



Προς το Πλήρωμα της τοπικής μας Εκκλησίας

Αγαπητοί μου Αδελφοί και Αδελφές,
Όλοι, αυτές της ημέρες, ζούμε τη δραματική κατάσταση στην οποία ξαφνικά βρέθηκαν τα αδέλφια μας στις μακρινές Φιλιππίνες, εξ αιτίας του ισχυρού και θανατηφόρου τυφώνα. 
        Ως Χριστιανοί δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε μπροστά στον πόνο και τη συμφορά των αδελφών μας. Το πνεύμα της χριστιανικής αγάπης μας ωθεί να τους βοηθήσουμε. Γι’ αυτό η Καθολική Ιεραρχία της Ελλάδος, κατά την πρόσφατη Σύνοδό της, αποφάσισε να προχωρήσει, μέσω της Κάριτας Ελλάς, στη διοργάνωση εράνου αγάπης την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, Εορτή του Χριστού Βασιλέα και ημέρα της επίσημης λήξης του έτους της πίστεως.

            Ας δείξουμε και με αυτό τον τρόπο έμπρακτα  την πίστη, γι’ αυτό και παρά την οικονομική κρίση της Πατρίδας ας μην παραλείψουμε, ως χριστιανοί,  να δείξουμε τη συμπαράστασή μας προς στους αδελφούς μας που  τη στιγμή αυτοί έγιναν πιο φτωχοί από μας, διότι  στερούνται τα πάντα.  
        Ο καρπός της αγάπης της Εκκλησίας μας, θα σταλεί  στην Κάριτας των Φιλιππίνων για να δοθεί στους πληγωμένους ψυχικά και σωματικά αδελφούς μας που τώρα η μόνη τους ελπίδα είναι ο Θεός και η ανθρώπινη ευαισθησία των συνανθρώπων τους.
Επικαλούμαι τη ευλογία του Θεού πάνω σας.
Με πολλή εν Χριστώ αγάπη

Ο επίσκοπός σας

+Νικόλαος