Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Σάρωσε η θεομηνία το νησί της Ρόδου ( Video )

Το άρθρο αυτό δεν έχει άμεση σχέση με την Τήνο αλλά θεωρήσαμε καλό να το ανεβάσουμε λόγω οτι η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο και στο Νη...

Το άρθρο αυτό δεν έχει άμεση σχέση με την Τήνο αλλά θεωρήσαμε καλό να το ανεβάσουμε λόγω οτι η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο και στο Νησί μας.  Σαν νησιώτες αλλά πάνω απ'όλα σαν άνθρωποι εκφράζουμε την συμπαράσταση σε όλους εκείνους που έχασαν το παραμικρό από αυτή την σφοδρή κακοκαιρία.
Σάρωσε η θεομηνία το νησί της Ρόδου - video

Σκηνές απίστευτες εκτυλίχθηκαν στη Ρόδο, από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί. Οι δρόμοι μετατράπηκαν στην κυριολεξία σε ποτάμια, σπίτια πλημμύρισαν,άνθρωποι κινδύνεψαν όταν τα αυτοκίνητα τους παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ συχνές είναι οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές του νησιού. 
Τρεις άνθρωποι κινδύνεψαν όταν το όχημα τους παρασύρθηκε από τον ποταμό στη γέφυρα της Κρεμαστής ο ένας διασώθηκε ενώ οι υπόλοιποι δύο ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί από επίσημες πηγές τι απέγιναν.
Ο ποταμός στην Ιαλυσό υπερχείλισε με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν δεκάδες οχήματα, αρκετά από αυτά να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά και να αναποδογυρίζουν το ένα πάνω στο άλλο!