Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στις 2 Ιουλίου η χειροτονία του νέου Καθολικού Επισκόπου

Στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η χειροτονία του νέου Καθολικού Επισκόπου Σύρου π. Πέτρου Στεφάνου. Η τελετή της χειροτονίας θα πραγμα...

Στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η χειροτονία του νέου Καθολικού Επισκόπου Σύρου π. Πέτρου Στεφάνου. Η τελετή της χειροτονίας θα πραγματοποιηθεί στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στα Χρούσσα.
Σε σχετική ανακοίνωση της Καθολικής Επισκοπής Σύρου προς τα ΜΜΕ αναφέρεται:
"Σας ανακοινώνουμε ότι στις 2 Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης, στα Χρούσσα της Σύρου θα λάβει χώρα η εις Επίσκοπο Χειροτονία του νέου Επισκόπου Σύρου, Θήρας και Αποστολικού Τοποτηρητή της Επισκοπής Κρήτης Σεβασμιοτάτου π. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.


Μπορείτε να καλύψετε δημοσιογραφικά το γεγονός, εάν το επιθυμείτε, όμως σε περίπτωση που γίνει αυτό θα θέλαμε και τη δική σας συνεργασία:

  • Στην πλατεία της Φανερωμένης, στις κερκίδες, θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι θα μπορούν να βρίσκονται εκεί και από εκεί να φωτογραφίζουν ή να βιντεοσκοπούν. Δεν επιτρέπεται η άσκοπη μετακίνησή τους στο χώρο της Πλατείας, ιδιαίτερα κοντά και πάνω στο Ιερό και το στήσιμο βιντεοκάμερας στους διαδρόμους.

  • Κατά την άφιξή σας στο χώρο θα μπορείτε να δηλώνετε το όνομά σας καθώς και το M.M.E. το οποίο εκπροσωπείτε στους ταξιθέτες (θα φορούν διακριτική ταμπελίτσα) και εκείνοι θα σας υποδείξουν τη θέση σας. Εάν αυτό επιθυμείτε να γίνει νωρίτερα ή κάποια άλλη μέρα παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον π. Νίκο Ρούσσο, στο τηλ. 2281088804 ή στη Γραμματεία της Επισκοπής, τηλ.: 2281084782 για περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την υπηρεσία που προσφέρετε".

Cyclades24.gr